Behandelwijze

De basis voor een behandeling is acupunctuur in de ruimste zin van het woord. Klassieke-, oor- en electroacupunctuur. Alle patienten worden doorgemeten met electro-acupunctuur, met name de meridianen en alle daarbij behorende systemen. Belangrijk is; Oorzaak, gevolg en samenhang. Daarnaast maak ik gebruik van bioresonantietherapie. Indien zonodig ter ondersteuning: homeopathie, vitamines en mineralen.

De praktijk voor integrale geneeswijze te Heiloo biedt de volgende diensten:

Acupunctuur is een geneeswijze die ruim 4000 jaar geleden in China is ontstaan. Het is als geneeswijze door de Wereldgezondheidsorganisatie erkend en deze organisatie doet ook aanbevelingen om de acupunctuur te bevorderen. Op dit moment maakt ruim een derde van de wereldbevolking er gebruik van.

lees verder

De MORA-Therapie is een onderzoek- en behandeltechniek waarbij met specifieke patiënteninformatie wordt gewerkt. Het is inmiddels vanuit de fysische wetenschappen bekend dat het elektromagnetisch frequentieveld van de mens o.a. door chemische prikkels kan worden beïnvloed. Organen, gezond of ziek, hebben van mens tot mens een eigen frequentieveld; anders gezegd: een bepaalde hoeveelheid energie.

lees verder


© 2018 Praktijk voor Integrale Geneeswijze | Privacyverklaring webdesign: Pixo Creative